• Pohled na restauraci - Potrefená husa Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na restauraci - Potrefená husa Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na bar v Potrefené huse Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na bar v Potrefené huse Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl

Týdenní menu

úterý - 21.05.2019


Polévka

hovězí vývar s bulgurem a zeleninou   (1,9)      

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře vepřová líčka pomalu tažená s černým pivem a kořenovou zeleninou podávaná s bramborovou kaší (1,7,9)     

 

159,-

Hlavní chod

gnocchi con funghi – ve smetanové omáčce s hřiby, žampiony a parmazánem  (1,7)

 

125,-

smažené kuřecí řízky z vykostěných stehýnek v bylinkové strouhance podávané na lehkém bramborovém salátu  (1,3,9,10) 

 

129,-

zeleninový salát s restovanou šunkou od kosti a sýrovými toustíky (1,3,7,10)

 

125,-

středa - 22.05.2019


Polévka

mexická tomatová s římským kmínem  (9)    

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře grilovaná kuřecí prsa s čerstvým tymiánem podávaná se šťouchanými bramborami s parmazánem a omáčkou se sušenými rajčaty a balsamikem  (1,7)

 

159,-

Hlavní chod

uzená krkovice s křenovou omáčkou, podávaná s chlebovými a houskovými knedlíky  (1,3,7) 

 

125,-

vinná klobása s bramborovou kaší a salátkem ze sterilované zeleniny  (1,7) 

 

129,-

špagety s chřestem a mátovým pestem, sýr Grana Padano  (1,7,8) 

 

125,-

čtvrtek - 23.05.2019


Polévka

cibulačka se sýrovými krutony (1,7,11)

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře vepřová kotleta bez kosti podávaná s americkými bramborami a perníkovou omáčkou s červeným vínem (1,7,9)

 

159,-

Hlavní chod

masové kuličky v rajské omáčce, dušená rýže  (1)

 

119,-

kuřecí plátek zapečený šunkou od kosti a sýrem, šťouchané brambory s cibulí  (1,3,7)

 

125,-

zeleninový salát s křupavým krůtím masem obaleným v drcených corn flakes (1,3,10)

 

129,-

pátek - 24.05.2019


Polévka

žampionový krém s bylinkovým pestem (1,7,8) 

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře řecké „bifteki“ z mletého masa plněné ovčím sýrem feta podávané se šťouchanými bramborami s rozmarýnem, česnekovou omáčkou a malým salátkem (7)

 

159,-

Hlavní chod

debrecínský hovězí guláš, kynuté houskové knedlíky (1,3,7)  

 

125,-

smažený camembert, vařené brambory, tatarská omáčka  (1,3,7,10)  

 

125,-

srbské vepřové rozoto se sýrem, nakládané okurky  (7)  

 

119,-

Napište nám

SDÍLEJTE S NÁMI VAŠE NÁZORY

Rezervace