• Pohled na restauraci - Potrefená husa Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na restauraci - Potrefená husa Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na bar v Potrefené huse Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na bar v Potrefené huse Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl

Týdenní menu

úterý - 19.03.2019


Polévka

kuřecí vývar s vaječnou sedlinou  (3,7,9)      

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře grilovaná krůtí prsa s brokolicí na másle, krémovou bramborovou kaší a pepřovou omáčkou (1,7)     

 

159,-

Hlavní chod

vepřový plátek po srbsku, dušená rýže  (1)

 

125,-

kuřecí steak zapečený s restovanými žampiony a sýrem, pečené sedlácké brambůrky s cibulí a kmínem  (1,3,7) 

 

125,-

těstoviny penne s restovanou slaninou, jarní naťovou cibulkou, brandy, smetanou a parmazánem  (1,7)

 

125,-

středa - 20.03.2019


Polévka

kukuřičná krémová s chilli  (1,7)      

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře nudličky z hovězího chuck roll (farma) pomalu dušené s dijonskou hořčicí a bílým vínem, zjemněné smetanou podávané s bramborovými špalíky s červenou cibulí a petrželkou  (1,3,7,10,12)

 

169,-

Hlavní chod

grilovaná klobása chipolata, šťouchané brambory a domácí čalamáda  (7) 

 

125,-

smažené řízky z vepřové kýty podávané s lehkým bramborovým salátem  (1,3,10) 

 

129,-

fusilli s kuřecím masem v rajčatové omáčce s oreganem, zjemněné smetanou, sýr Grana Padano (1,7) 

 

125,-

čtvrtek - 21.03.2019


Polévka

hovězí vývar s celestýnskými nudlemi (1,3,7,9)

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře kuřecí prsa zapečená s parmazánovou krustou podávaná se šťouchanými bramborami s tymiánem a smetanovou omáčkou s medem a dijonskou hořčicí  (1,3,7,10)

 

159,-

Hlavní chod

uzená krkovice, červené zelí, kynuté houskové knedlíky  (1,3,7)

 

125,-

smažený holandský řízek s ementálským sýrem, bramborová kaše  (1,3,7)

 

125,-

gyros salát s nudličkami z vepřové panenky, tzatziki, grilovaným pita chlebem a česnekovým toustíkem (1,7,11)

 

129,-

pátek - 22.03.2019


Polévka

houbový krém s trhanými chlebovými krutony  (1,7,9)

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře vepřová kotleta bez kosti zapečená v bramboráku, podávaná s pikantním zelným salátkem  (1,3,7)

 

159,-

Hlavní chod

krůtí soté se zeleninou, dušená rýže  (6)  

 

125,-

smažený kuřecí řízek obalený v drcených corn flakes, bramborová kaše  (1,3,7)  

 

129,-

špagety s boloňským masovým ragú s rajčaty a parmazánem  (1,7)  

 

125,-

Napište nám

SDÍLEJTE S NÁMI VAŠE NÁZORY

Rezervace