• Pohled na restauraci - Potrefená husa Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na restauraci - Potrefená husa Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na bar v Potrefené huse Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na bar v Potrefené huse Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl

Týdenní menu

pondělí - 13.07.2020


Polévka

boršč se zakysanou smetanou (7) 

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře grilovaná kuřecí prsa s bylinkami podávaná s gratinem z červené řepy a brambor, pepřová omáčka   (1,7)

 

159,-

Hlavní chod

hamburská vepřová plec, kynuté houskové knedlíky (1,3,7,9,10) 

 

125,-

zeleninový salát se smaženým hermelínem, ostružinovým dresinkem a ořechovými toustíky  (1,3,7,8) 

 

135,-

 

 

 

úterý - 14.07.2020


Polévka

kuřecí vývar s fritátovými nudlemi   (1,3,7,9)      

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře vepřová kotleta bez kosti zapečená v bramboráku podávaná s pikantním zeleným salátkem  (1,3,7)     

 

159,-

Hlavní chod

cikánský hovězí guláš, rozpečený chléb (1)

 

125,-

špagety s kuřecím masem, smetanou, limetkovou šťávou a sýrem Grana Padano (1,7) 

 

129,-

 

 

 

středa - 15.07.2020


Polévka

fazolová polévka s mletým masem  (1,9)    

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře filet lososa pečený s kůží podávaný s bramborovo-hráškovým pyré, karotkovými hranolkami a citrónovou omáčkou (4,7)

 

159,-

Hlavní chod

smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka  (1,3,7,10) 

 

129,-

penne arrabiata – v pikantní rajčatové omáčce, parmazán  (1,7) 

 

129,-

 

 

 

čtvrtek - 16.07.2020


Polévka

hovězí vývar s bulgurem a zeleninou   (1,9)    

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře králičí hřbet v anglické slanině podávaný se špenátovými bramborami, konfitovaným česnekem a omáčkou z celozrnné hořčice (1,7,10)

 

159,-

Hlavní chod

segedínský guláš zjemněný zakysanou smetanou, kynuté houskové knedlíky  (1,3,7) 

 

125,-

gnocchi s brokolicí a bazalkovým pestem, parmazán (1,7,8)

 

125,-

 

 

 

pátek - 17.07.2020


Polévka

zeleninový krém se smetanou (1,7) 

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře medailonky z vepřové panenky s volským okem pečenými bramborami a medovou omáčkou   (1,3,7,10)

 

159,-

Hlavní chod

smažený holandský řízek s ementálským sýrem, bramborová kaše (1,3,7)  

 

129,-

těstovinový salát s drůbežím masem, restovanou slaninou, zeleninou, majonézou a francouzskou hořčicí  (1,3,9,10)  

 

125,-

Napište nám

SDÍLEJTE S NÁMI VAŠE NÁZORY

Rezervace