• Pohled na restauraci - Potrefená husa Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na restauraci - Potrefená husa Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na bar v Potrefené huse Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl
  • Pohled na bar v Potrefené huse Anděl
    Přejeme Vám dobrou chuť
    Potrefená husa Anděl

Týdenní menu

pondělí - 22.07.2019


Polévka

pikantní fazolová s klobásou (1)

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře nudličky z hovězího chuck roll pomalu dušené s dijonskou hořčicí a bílým vínem, zjemněné smetanou, podávané s bramborovými špalíky s červenou cibulí a petrželkou  (1,3,7,10,12) 

 

159,-

Hlavní chod

1. smažený sýr gouda, vařené brambory, tatarská omáčka  (1,3,7,10)

 

125,-

šunkofleky – zapečené těstoviny s uzeným masem a vejci, nakládané okurky  (1,3,7)

 

119,-

 

 

 

úterý - 23.07.2019


Polévka

drůbeží vývar s celestýnskými nudlemi   (1,3,7,9)      

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře kuřecí prsa na rozmarýnu podávaná se šťouchanými bramborami s parmazánem, zauzenou karotkou a omáčkou demi glace (1,7)     

 

159,-

Hlavní chod

pomalu dušené hovězí na houbách, kynuté houskové knedlíky   (1,3,7)

 

125,-

těstoviny penne se šunkou od kosti, hráškem a smetanou, parmazán  (1,7) 

 

125,-

 

 

 

středa - 24.07.2019


Polévka

boršč se zakysanou smetanou  (7)    

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře filírovaná krůtí prsa podávaná se špenátovými těstovinami tagliatelle a gorgonzolovou omáčkou (1,7)

 

159,-

Hlavní chod

smažené karbanátky, bramborová kaše, znojemské okurky  (1,3,7) 

 

125,-

gyros salát s nudličkami z vepřové panenky, tzatziki a česnekovými toustíky  (1,7,11) 

 

129,-

 

 

 

čtvrtek - 25.07.2019


Polévka

hovězí vývar s nudlemi (1,3,9)

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře steak z tuňáka podávaný s bramborovým pyré a středozemní zeleninou (4,7)

 

159,-

Hlavní chod

kuřecí stehno ala bažant, dušená rýže  (1)

 

125,-

špagety s boloňským masovým ragú s rajčaty a parmazánem  (1,7)

 

125,-

 

 

 

pátek - 26.07.2019


Polévka

italská tomatová s bylinkovým pestem (7,8) 

 

39,-

Tip šéfkuchaře

šéfkuchaře vepřová kotleta bez kosti s čerstvým tymiánem podávaná s pečenou bramborou s krémovou smetanou a kukuřičným klasem (1,7)

 

159,-

Hlavní chod

vařené hovězí, koprová omáčka, kynuté houskové knedlíky (1,3,7)  

 

125,-

zeleninový salát se smaženým kuřecím masem, obaleným drcenými nachos, hořčicový dresink  (1,3,10)  

 

129,-

Napište nám

SDÍLEJTE S NÁMI VAŠE NÁZORY

Rezervace